Kuvana jela - Novi Sad

Kuvana jela koja Novi Sad najviše voli

 

Koliko ste samo puta čuli ''treba jesti nešto na kašiku''? Može da zvuči kao fraza, ali za naše zdravlje i dobrobit naših organa za varenje zaista je važno pojesti nešto ''na kašiku''. Koliko puta nedeljno zaista imate vremena da spremite ovakva jela? Osećate grižu savesti dok opet kupujete sendvič za ručak? Mi vas ne krivimo. Potpuno razumemo brzinu današnjeg vremena i upravo zbog toga smo poželeli da usporimo one trenutke koji su stvoreni za uživanje. A koji bi to trenuci mogli biti? Zdravi i ukusni obroci, naravno!

 

Dostava Dobrok kuvanih jela

 

Ne morate više da napuštate komfor svog doma ili kancelarije da biste pojeli nešto kuvano. Od sada, online naručivanje je brže nego ikada! Naravno, hranu po želji možete naručiti i putem telefona. Za porudžbine preko 5 glavnih jela, u jednoj porudžbini u jednom danu na teritoriji centra grada Novog Sada dostava je potpuno besplatna.

 

A kakav to meni može da Vas privuče?

 

Kada ste poslednji put imali dovoljno vremena i volje da spremite pileći paprikaš sa knedlama? O da, onim starinskim knedlama kakve vam je baka spremala. Kod nas, to može da postane vaš omiljen ručak! Volite li grašak sa svinjskim mesom? Možda sote sa piletinom i povrćem? Želimo da znate da šta god da odaberete, možete biti potpuno sigurni da su sastojci koje koristimo uvek sveži i prirodni!

Sećate li se kada vam je mama svake nedelje spremala boraniju sa svinjskim mesom? Koliko dugo je niste okusili? Sada je pravo vreme da to u potpunosti promenite! Ako volite ''klasiku'', za vas su uvek tu pasulj sa suvim mesom i svinjski paprikaš sa krompirom!

 

Za svakoga po nešto...

 

Hladni dani su pred nama i vrlo je važno održavati konstantnu temperaturu tela na odgovarajućem nivou. Pored vaših omiljenih čajeva, zašto se ne biste potpuno ugrejali i domaćim supama? Supe ili čorbe su zaista najbolji lek za svaku boljku! Prepune su vitamina i minerala i okrepiće vaš organizam vrlo brzo.

Šta mislite o ragu čorbi sa piletom? Ili možda više volite čorbu od paradajza? Sećamo se svi kako smo u zabavištu jeli potaž od spanaća. Želite li da on opet postane deo vaše svakodnevice? Bistra pileća supa sa flekicama je odličan izbor pre nekog gotovog jela. Svi smo zaboravili na predjela jer uglavnom žurimo da što pre završimo obrok ''kako bismo radili nešto važnije''. Setite se da nema ništa važnije od vašeg zdravlja! Zato smo mi ovde!

Potaž od celera ili čorba od povrća, vaše predjelo je spremno! Nema više hladnih dana za vas!

 

Šta znači koncept “živeti zdravo i jesti raznovrsno”

 

Mi razumemo da je svaki čovek individua, stoga svi imamo različite potrebe i navike. Upravo zato, kod nas možete i sami da ''napravite'' i kombinujete svoj obrok. Pored toga, mislili smo i o vegetarijancima i ljudima na posebnim režimima ishrane. Ako ste mislili da ne možete ostati fit dok se hranite u restoranu - mi ćemo vas razuveriti!

 

Naše porcije su u potpunosti dovoljne da zadovolje potrebe odrasle osobe. Naravno, uvek ih možete i podeliti sa voljenima!

 

Veličine porcija kuvanih jela su oko 500-600 g, dok su supe u porcijama od oko 300 ml. Da li ste spremni da probate nešto novo?

Kako funkcioniše

DOBROK OBROCI - NOVI SAD

Dobrok obroci se poručuju danas za danas isključivo preko Dobrok portala. Obroci se mogu poručiti do 13 časova. Jela se pripremaju od svežih namirnica proverenog kvaliteta. Naša želja je da ljudi sa različitim ukusima imaju mogućnost svakog dana da uživaju u zdravim jelima.

 

Za poručenih 5 i više glavnih obroka u jednoj porudžbini i u jednom danu na teritoriji centra grada Novog Sada dostava se ne naplaćuje. U zavisnosti od toga koliko je neko prigradsko mesto udaljeno, usklađuje se broj obroka za koje je dostava besplatna.

MENI

OBEZBEDITE KVALITETAN OBROK ZA SVOJ TIM ILI KOMPANIJU

Da li biste voleli da vas svakog dana čeka kvalitetan obrok na poslu?

Svesni smo da je veliki izazov istrajati u zdravom načinu života. Sada imate mogućnost da za svoje kolege i zaposlene obezbedite zdrav, svež obrok svakog dana koji stiže na adresu u tačno izabrano vreme.

Registrujte svoju kompaniju i pozovite kolege i zaposlene da se priključe. Zajedno isplanirajte
nedeljni meni i ne razmišljajte o plaćanju svakog dana jer imate mogućnost plaćanja na kraju meseca. Za porudžbine preko 5 glavnih jela, u jednoj porudžbini u jednom danu na teritoriji centra grada Novog Sada dostava se ne naplaćuje.

REGISTRUJ KOMPANIJU