Kako poručiti

ZDRAVA ISHRANA JE LAKA ODLUKA

Moderno doba je donelo nove navike u ishrani - one prevazilaze tradicionalan način ishrane. Danas je kancelarija u isto vreme i kuhinja i poslovni prostor a kuhinja i dnevna soba vrlo lako postaju kancelarija. Međutim, jedna stvar se i dalje ne menja.

Svi želimo ukusnu hranu koja je pripremljena od svežih i zdravih namirnica.

Pogledaj meni, registruj se i poruči

Mi razumemo da je hrana lična stvar

*Dostava se naplaćuje 350 din. ukoliko je broj glavnih jela u porudžbini manji od 5.

KAKO PORUČITI?

NAŠA KUHINJA

Naš cilj su sveži obroci, pripremljeni na poseban i zdrav način, koji stižu na adresu u poručeno vreme!

U našoj kuhinji koristimo profesionalnu opremu i tehnologiju i garantujemo prirodan ukus i kvalitet obroka. Naš odabir su konvektomati i plinski roštilji jer ovi aparati sprečavaju zagorevanje, isušivanje i skupljanje hrane a obezbeđuju da hrana zadrži svežinu i bogate sastojke.

 

Zaviri u kuhinju

Da li zdrava ishrana može biti laka odluka?

Dobrok obroci se poručuju danas za danas do 12:30 č. preko portala. Jela se pripremaju od svežih namirnica proverenog kvaliteta. Naša želja je da ljudi sa različitim ukusima imaju mogućnost svakog dana da uživaju u zdravim jelima. Za porudžbine preko 4 glavnih jela, u jednoj porudžbini u jednom danu na teritoriji centra grada Novog Sada dostava se ne naplaćuje. U zavisnosti od toga koliko je neko prigradsko mesto udaljeno, usklađuje se broj obroka za koje je dostava besplatna.