FAQs

KAKO DA SE REGISTRUJEM?

Proces registracije je jednostavan i lak. Kliknite na dugme "Prijavi se" u gornjem desnom uglu i unesite vaše podatke. Nakon registracije proverite vaš email jer smo vam poslali aktivacioni link. Klikom na link ste automatski kreirali vaš profil koji vam omogućava da birate dnevne obroke, izaberete meni za narednih 10 dana i odaberete željeno vreme dostave. Možete se registrovati kao pojedinac ili kao kompanija.

Kako da se registrujem kao firma?

Kliknite na dugme "Prijavi se" i izaberite opciju Pravno lice. Unesite potrebne podatke kompanije i kliknite na dugme "Registrujte se". Registracijom ste automatski kreirali profil. Uskoro, nakon toga, naš menadžer Bojan, će vas pozvati telefonom, pomoći oko svih podešavanja koja su najbolja za kompaniju i detaljno objasniti opcije koje postoje u saradnji sa pravnim licima. Nakon toga, dobićete sve potrebne informacije na vašu imejl adresu.

Kako da poručim?

Prijavite se na http://portal.dobrok.rs/, odaberite željeni datum i pogledajte dnevni meni. Klikom na znak plus, dodajete jela u svoju porudžbinu i trebalo bi da izaberete vreme dostave. Nemojte zaboraviti da kliknete na opciju "sačuvaj".

Koliko obroka mogu da poručim?

Ako se registrujete ako pojedinac, možete da poručite više obroka na dnevnom nivou. Ako želite da kreirate meni za narednih deset dana, možete da izaberete samo jedan obrok na dnevnom nivou. 

Zašto je poručivanje obroka za sutra?

Poručivanje jela za dan unapred ili planiranje nedeljnog menija nam omogućuje da su namernice koje koristimo budu uvek sveže, da ništa ne zamrzavamo i da smanjujemo bacanje hrane. U Dobrok kuhinji pripremamo obroke istog dana kada isporučujemo kako bismo isporučili ukusan i svež obrok koji ne gubi na zdravim sastojcima.

Kako da kreiram meni za deset dana?

Kreiranje menija za više dana je jednostavno i lako. Registracijom ste automatski kreirali i svoj korisnički profil, gde možete pronaći kalendar i izbor različitih obroka. Sve što treba da uradite je da izaberete vreme dostave i obrok za onoliko dana koliko želite.

Da li mogu da poništim porudžbinu?

Da. Porudžbinu možete izmeniti ili otkazati do 19.00 časova za naredni dan.

U koje vreme se vrši dostava?

Dostava doručka je svakog radnog dana u periodu od 8.30 do 09.30 časova. Ručak možete da odaberete kada će stići od 11.30 do 14.30 časova.

Koliko košta dostava?

Za poručenih 5 i više glavnih jela dostavu plaća Dobrok. Ovo važi za osnovnu cenu dostave. Cenovnik dostave po gradskim zonama iskazan je na portalu.

Na koji način mogu da platim?

Ukoliko poručujete dnevni obrok, možete platiti u gotovini. Ako kreirate meni za nekoliko dana, možete platiti poslednjeg dana koji ste izabrali. Ako kreirate meni, a registrovani ste kao firma, možete platiti na kraju meseca. 

Niste pronašli to što tražite?

Postavite pitanje na kontakt stranici ili nas kontaktirajte putem društvenih mreža.

Kontakt