Kako jesti slatko bez griže savest?
Leto se prosto nameće kao idealno doba godine za uživanje u najukusnijim slatkim đakonijama, pritom zdravim poslasticama! Sezonsko voće u kojem nemamo prilike da uživamo tokom hladnijih dana, sada nam je na dohvat ruke i zato je i raw cake - sirova tj. presna torta pravi izbor ovog leta! Dezert koji se sprema od isključivo svežih namirnica, torta koja se ne peče, već se malo rashladi u frižideru i spremna je za serviranje.
Zašto je raw cake za svačiji režim ishrane?
Ono što je najbitnije u vezi sa raw cake-om jeste da svako može da uživa u raskošnom ukusu ovakvih torti. S obzirom na to da se nikad ne dodaje šećer, brašno, mleko, jaja, niti bilo koja druga namirnica životinjskog porekla, svi mogu da je jedu - vegani, vegeterijanci, dijabetičari. Čak i oni koji poste ili nisu tolerantni na gluten mogu bez bojazni da uživaju u ovom dezertu.
Takođe, svi sastojci su prirodni. Nema zaslađivača ni veštačkih boja. Šta više, svaki raw cake je veoma nutritivan, prepun vitamina, minerala, dobrih masnoća.
Kako jesti raw cake?
Legenda kaže da je rok trajanja raw cake-a naredna tri dana otkad se napravi. Međutim, retki su oni koji uspeju toliko dugo da izdrže, a da ne pojedu sve čim se torta napravi. Ipak je svaka neodoljivog ukusa! :)
Želiš odmah da probaš? Naruči neki od Dobrok raw cake-ova i sam se uveri. Dobar obrok želi ti Dobrok!